Foto: Kim Roshag

Om

Daniella Karlén

Uppvuxen i Sala och bor i Eskilstuna. Kreativ skapare och tänkare. Jag gillar att få människor att skratta. Tokälskar djur och jag uppskattar att åka ut på landet för att ta del av lugnet då och då. Om jag inte fotograferar eller redigerar bilder så dansar jag gärna Zumba, träffar familj & vänner, promenerar och ser mig runt i världen.

Min stora passion i livet är att fotografera. Jag har sedan barnsben varit väldigt kreativt lagd med att rita, måla och skapa, men under 2012 presenterade en god vän mig för kameran, därefter har intresset för fotografering hållit i sig, och idag går det sällan en dag utan att jag håller i kameran eller pillar med mina bilder i Photoshop.
Jag har gått grundkurs i fotografering och Photoshop hos Pia Eriksson på Novalifoto samt assisterat henne under olika fotouppdrag, men är för övrigt självlärd. 

Innan jag bestämde mig för att ta nästa steg i fotografering så har jag under årens lopp fotograferat vänner och familj, vänners bröllop, barn och gravidmagar. Jag strävar alltid efter att bli bättre och sätter ribban väldigt högt för mig själv. Jag tror att man som fotograf aldrig blir fullärd utan ser fram emot att få fortsätta utvecklas.

Jag vill påstå att man ska göra det man gillar eller rent av älskar att göra här i livet, och idag kan jag ärligt säga, att jag jobbar med det jag älskar mest: att fotografera.

“Fotografi för mig är inte bara bilder, det är konst”.

> Min stil

Alla fotografer har sin egen stil, och jag måste säga att det var en mäktig känsla när jag väl fann min. I mina verk ser man skarpa bilder med mjuka toner. Jag strävar efter att ta bilder som sticker ut och som får betraktaren att reagera.

Jag trivs bäst av att fotografera i naturligt ljus utomhus, gärna i skogsmiljö, och får jag bestämma så sker fotograferingen under det s.k. Golden hour då solskenet är som mjukast och ger ifrån sig ett guldigt sken – jag fullkomligt älskar det!

> Mina tankar

Det allra viktigaste vid en fotografering är att vi har roligt tillsammans och att du känner dig bekväm och avslappnad i mitt sällskap.

Jag vill inte bara leverera vackra och harmoniska bilder utan jag vill att hela upplevelsen ska vara ett fint och roligt minne.

> Att välja fotograf

Välj en fotograf vars bilder du älskar. Gå igenom olika fotografers portfolio, varje fotograf har sin egen stil så om du älskar fotografens tidigare bilder så kommer du även älska dina bilder.

Välj den fotograf som känns rätt i magen, för enligt mig är det viktigt att man liksom ”klickar”, även på ett personligt plan för att nå bästa möjliga resultat.

Kontakta mig

Vad gäller ditt ärende?

1 + 3 =

Kontakt

070-944 57 52
[email protected]

Telefontider

M-F: 10:00-16:00

Share This